Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

john200.jpgVintage Luxury Scarf

Prachtige oude zijde Heeren shawls vanuit de hele wereld komen samen in de unieke luxe shawls van de Heeren van Lolah. Meerdere dessins en zijde stoffen worden gecombineerd en vormen samen een nieuwe bijzondere creatie die een nieuw leven krijgt. Elke shawl is uniek en kan op meerdere manieren gedragen worden of dit nu klassiek of modern is. Een shawl van de Heeren van Lolah kan altijd.

Wij gaan op zoek naar kleine vintage shops in Engeland, geweldige brocante markten in Frankrijk en achteraf gelegen winkeltjes in kleine steegjes in Spanje en Italië, waar wij de mooiste shawls vinden. De gevonden schatten worden met de grootste zorg gereinigd en gecombineerd op kleur en materiaal. Onze voorkeur en zoektocht levert vaak de prachtigste klassiekers op van grote modehuizen. Of het nu om een Dior, Hermes, Chanel, Valentino of elk ander modehuis, helaas kunnen wij de echtheid niet garanderen. Wij proberen het wel uit te zoeken, een label of kwaliteit van materiaal zegt vaak iets over de shawl. Sommige labels werken bijvoorbeeld niet met zijde maar hoogwaardige andere materialen om zo reiniging en kleur te garanderen. Hoe de shawl te reinigen, te verzorgen en te bewaren leest u ook hier.

De shawl is een prachtig geschenk om te geven of te krijgen of natuurlijk om jezelf te verwennen. Deze unieke shawls zijn de perfecte aanvulling op uw outfit. Met een knipoog naar duurzaamheid geven wij vintage een nieuw leven. Vintage is hot! Het gebeurt vaak dat er bij familieleden nog een vintage prachtige shawl uit de kledingkast komt bij het opruimen. Niet hip genoeg om te dragen maar ook een shawl met herinneringen. Niet weg doen! Wij maken graag in overleg met u een prachtig nieuwe shawl waarin de klassieker met herinneringen verwerkt wordt. Een custom made By Lolah. Meer weten? Klik hier.

En heeft u nog prachtige zijde shawl in de kast liggen en zou u die willen verkopen? Wij nemen ze graag van u over. De kwaliteit en staat van de shawl bepalen voor ons of het in de toekomst een By Lolah design wordt. Onze zoektochten naar mooie shawls zijn oneindig en kunnen bij ons in de straat plaatsvinden tot aan de andere kant van de wereld. Elke shawl heeft zijn eigen verhaal. 

Generations may pass but the love for vintage will stay.