Nieuwe zijde sjaals voor mannen

Nieuwe zijde sjaals voor mannen
Categorie: Lolah Nieuws Aantal: 5850

De start van de Heeren van Lolah collectie!

Elke vrouw heeft wel een mooie sjaal in haar garderobe die zij casual draagt bij bijvoorbeeld jeans of een chique sjaal voor speciale gelegenheden. Denk hierbij een zijde shawl  die je om de schouders kunt gooien voor bij een mooie jurk tijdens een bruiloft of bij een mooie witte blouse en zwarte pantalon. 

Maar onze mannen willen ook wel wat. Vaak hebben zij wollen sjaals bij hun pak of casual outfit, omdat dit de meest gangbare sjaal is. 

Maar wij van By Lolah denken daar anders over! Wij vinden het belangrijk dat mannen ook kunnen kiezen uit een mooie collectie zijde sjaals.  Sjaals met prachtige donkere kleuren en patronen die goed te combineren zijn met een net pak of overhemd. Maar ook zijde sjaals met wat fellere kleuren die mooi bij een casual outfit passen of feestelijk gelegenheid. Veel mannen dragen al bijvoorbeeld de kleurrijke happy socks, dus waarom zouden zij niet ook een mooie kleurrijke sjaal kunnen dragen?

Kortom in onze nieuwe collectie zullen wij zijde sjaals maken voor iedere doelgroep en iedere gelegenheid. Er zijn nog veel mooie zijde sjaals in de maak en deze zullen wij binnenkort ook online zetten. 

Bekijk onze nieuwe men collectie.