Klassieke designer shawl in de mix

Klassieke designer shawl in de mix
Categorie: Lolah Nieuws Aantal: 4766

One of a kind vintage shawl

De bare necessities in de garderobe van elke dame: kokerrok, witte blouse, zwart jurkje en tot slot de zijden shawl. Met de herkenbare ruiterdetails van de shawls van grote modehuizen. In de winter met een wollen jas, ’s zomers met een colbert of om de tas geknoopt. En ideaal als cadeauvoorwerp. Zo nu en dan verschijnen er verhalen over gewiekste modemeiden die de kostbare exemplaren opvissen in een tweedehands boetiek of rommelmarkt. Een zeldzaam fenomeen, want deze klassiekers blijven hoog op de verlanglijst staan.

Gelukkig is het Nederlandse bedrijf Er Lolah Shawls erg vindingrijk. Het weet de zijdezachte exemplaren van perfecte kwaliteit op de meest bizarre locaties te vinden: van een Franse boetiek tot trendy shops, markten tot de zolders van oma… Om ze vervolgens professioneel te reinigen. Wat Er Lolah zo bijzonder maakt, is dat het de patronen van meerdere shawls vervolgens combineert tot één uniek exemplaar. Op die manier kan één shawl dus uit vijf verschillende shawls bestaan, en beschik je over een elegant model met meerdere motieven, kleuren en logo’s, dat je aan twee kanten kunt dragen. One of a kind.
masters of lxry 2017

De bijzondere musthaves van Er Lolah Shawls kun je bewonderen op Masters of LXRY 2017. Van 7 t/m 11 december 2017 verschijnt het merk op dit  grootste premium lifestyle evenement van Europa in de RAI Amsterdam. Houd Masters of LXRY in de gaten voor meer informatie.

Fotografie: Claudia van der Starre